Ako poraziť januárové blues vďaka autu?

Ako poraziť januárové blues vďaka autu?

Aj vy ste sa po Vianociach ocitli v akomsi vzduchoprázdne, v ktorom neviete, čo robiť? Zo života zrazu zmizli voľné dni plné jedla a rodiny, darčekov a vonku je clivo… avšak nezúfajte. V dnešnom článku sme si pre vás pripravili zopár rád, ako toto pochmúrne obdobie poraziť aj vďaka vášmu autu.
Ako poraziť januárové blues vďaka autu?

Vyrazte na výlet

Zbaľte seba alebo aj svoju rodinu a vybehnite na (aspoň) jednodňový výlet niekam za hranice vašej obce. Vybavte svoje auto kvalitnými zimnými pneumatikami a vyrazte na cesty na hory alebo do iného mesta. Dobrá prechádzka zasneženým prostredím a chutná kávička alebo jedlo vám rozhodne spríjemnia náladu. Verte nám, otestované na vlastnej koži. ☺

Dajte si „dokopy“ auto

Kedy bol lepší čas na to, aby ste dali svoje auto dokopy, než teraz? Ak máte garáž, zavrite sa do nej aj s vaším miláčikom a pustite sa do renovácií alebo čistenia. Poriadne vydrhnite disky, zbavte ich zimných nánosov, vyčistite interiér auta a prevoňajte sedačky. Nezáleží na tom, či máte drahé nové auto alebo staršiu klasiku. Starostlivosť o auto dodá vášmu životu lásku. 

Nakúpte si vychytávky do auta

Auto, to nie sú len dobré pneumatiky alebo disky, ale aj rôzne vychytávky do interiéru, či už dekoratívneho alebo funkčného charakteru. Využite čas v januári na to, aby ste si sadli k počítaču alebo chytili mobil a pozreli si známe e-shopy, ktoré ponúkajú automobilové doplnky. Alternatívou je aj možnosť obehať ich osobne, ale to v čase pandémie koronavírusu odporúčať radšej nebudeme. 

A čo vy? Máte nejaké nápady, ako zabojovať proti januárovej melanchólii? Podeľte sa s nami o ne do komentárov na Facebooku a inšpirujte ostatných. A nezabúdajte: nálada je len v našich hlavách. Čím viac si spríjemníme život, tým bude spokojnejšia aj vaša myseľ. Tak hor sa do toho. ☺

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *