Najkrajšie chaty a miesta, kam sa dostanete iba so štvorkolkou

Najkrajšie chaty -najpneu.com

Túžili ste niekedy sadnúť do vášho džípu a odviezť sa na miesto, kde vás nikto nenájde? Na miesto, ktoré je pre bežné vozidlá nedosiahnuteľné a kde je všetko krásne, tiché a príjemné? Ak je toto vaším snom, tak si pozrite, aké chaty a miesta sme pre vás pripravili. Zaručene sa aspoň v duchu prenesiete do ich pokojnej a príjemnej atmosféry.
Najkrajšie chaty -najpneu.com

Loen, Nórsko

Iba kúsok od nórskej dediny Loen v západnom Nórsku leží táto krásna a útulná chatka. Je skvelá ako základňa na poznávanie okolitej prírody. Zelená strecha a na červeno namaľované rámy okien sú poznávacím znamením tejto nádhernej chaty.

Zgornje Jezersko, Slovinsko

Nádherná chata obklopená vysokými borovicami a lesmi, iba kúsok od Kamnicko-Savinjských Álp, sa nachádza v malebnom Slovinsku. Je to romantický útek do hôr, pričom sa sem dostanete pohodlne práve iba štvorkolkou. Najlepšie na tom ale je to, že táto romantika sa nachádza iba hodiniku cesty od Ľubľany. 

Slovinsko najkrajšie chaty

Horská základňa Ferdi, Rakúsko

Neďaleko Slovenska, v rakúskych Dechsteinských horách, sa nachádza pútavá a útulná chata, v ktorej sa vyspí 8 ľudí v pohodlných 4 izbách. Ponúka panoramatické okná a nádherné výhľady, ktoré naozaj stoja za to. Je tu dokonca aj sauna s presklenou stenou a joga miestnosť. Užijete si to tu nielen v zime, ale pokojne aj v lete.

Pleney, Francúzsko

Či je vonku snehová nádielka alebo prekvitajúca jar, miesto Pleney vo Francúzsku vás rozhodne očarí. Nachádza sa tu nádherná chatka, a to konkrétne v mestečku Morzine. Špeciálne odporúčame prespať v luxusnom farmárskom dome z 19. storočia s názvom Savoyard. 

Francuzsko najkrajsie chaty

Kam sa vyberiete najbližšie vy? Uistite sa, že máte pribalené náčinie na cestovanie a tiež, že jazdíte na schopnej štvorkolke a že na nej máte nazuté kvalitné pneumatiky. Iba tak sa tam dostanete v zdraví a bezpečí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *