Podľa čoho si vybrať hliníkové disky na auto?

Hliníkové alu disky

Rozhodli ste sa skrášliť vášho štvorkolesového tátoša a vyberáte si nové hliníkové disky? Pozrite sa spoločne s nami na tipy, ktoré sa vám pri výbere nových elektrónov určite hodia.Podľa čoho si vybrať hliníkové disky na auto?

Sledujte trendy

Trendy v dizajne elektrónov sa menia z roka na rok rovnako, ako sa mení dizajn samotných áut. To však neznamená, že minuloročné modely sú tento rok už nemoderné. Na každý typ auta sa hodí špecifický typ elektrónov. Je len na vás, či si vyberiete model s kompletnou výplňou alebo so zaujímavým vzorom „výplete“.

Stavte na známe značky

Elektróny sú produkt, na ktorom sa neoplatí šetriť (ako aj na pneumatikách). Hliníkové disky z lacných zliatin vám po pár sezónach alebo pri kontakte so soľou počas posypu v zimných mesiacoch môžu začať nečakane korodovať. Je to preto, že technológia ich výroby je od samého základu lacná (čomu zodpovedá aj ich cena). V našom e-shope nájdete len elektróny s vysokým štandardom kvality.

Meňte spoločne s pneumatikami

Krásne nové elektróny a staré prašivé pneumatiky? To k sebe moc nejde. Pri výmene ALU diskov zainvestujte a vyberte si rovno aj nové pneumatiky. Auto tak dostane úplne nový šmrnc.

Máte záujem o nízkoprofilové pneumatiky? Alebo o zmenu veľkostí kolies vo všeobecnosti? Zistite si možnosti jednotlivých veľkostí v spojení s vaším autom, vybavte zápis do technického preukazu a nič vám už nezabráni nahodiť na vášho tátoša nízkoprofilové osemnástky.

Nezabúdajte, že pri nákupe diskov spolu s pneumatikami máte u nás montáž a vyváženie grátis.

Vyskúšajte náš konfigurátor

Máte vybrané desiatky elektrónov a neviete sa rozhodnúť, ktoré budú na vašom aute vyzerať najlepšie? V tom prípade musíte vyskúšať náš bezplatný konfigurátor, v ktorom si dokážete okamžite nahodiť vybrané produkty na model vášho auta. Máte tak pred sebou výsledný vzhľad, ktorý dostanete po výmene diskov.

Neváhajte a objednajte si nové disky ešte dnes.

pozrite si krasne znackove alu disky za najlepsie ceny v nasej ponuke

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *