Najlacnejšie pneu so skvelými vlastnosťami

Najvýhodnejšie pneumatiky

Leto sa nezastaviteľne blíži, teploty stúpajú a naše autá si pýtajú pravidelnú výmenu pneumatík. Ak sú vaše letné pneumatiky v nevyhovujúcom stave a vy za ne hľadáte finančne nenáročnú náhradu, ponúkame vám tento zoznam najlacnejších pneumatík z nášho e-shopu, ktoré skončili v testoch letných pneumatík na viac než uspokojivých miestach.  

najlacnejšie pneu so skvelými vlastnosťami

Nezávislé testovanie ako najlepší spôsob informácií

V našej ponuke nájdete značky pneumatík, ktoré sa pravidelne podrobujú nezávislým testom rôznych inštitúcií. Jednou takouto inštitúciu je aj ADAC, kde okrem iných činností pravidelne testujú pneumatiky. My vám prinášame výsledky z posledného testu, kde podrobili skúškam letné pneumatiky za rok 2017 s rozmerom 195/65 R15. Vybrali sme 5 modelov, ktorá majú lákavú cenovku, spĺňajú všetky štandardy a máme ich v ponuke.

1.   Nokian LINE

Z nášho výberu sa najlepšie umiestnili pneumatiky značky Nokian, ktoré spadajú do cenovej kategórie 45-50 €. Z celkového hodnotenia sa umiestnili na siedmej priečke hneď za značkovými pneumatikami, ako sú Pirelli, Continental a Dunlop.

2. Vredestein Sportrac 5

Hneď za nimi sa s ešte lákavejšou cenovkou v kategórii do 45 € umiestnili pneumatiky značky Vredestein. Tie získali dokonca lepšie hodnotenie, než značkové pneumatiky Michelin.

3. Sava INTENSA HP

Na treťom mieste nášho rebríčka sa umiestnili pneumatiky Sava INTENSA, ktoré sú v našom e-shope veľmi obľúbené pre svoje skvelé jazdné vlastnosti a cenu pod 40 €.

4. Hankook Ventus PRIME 3

Štvrté miesto obsadili nemenej známe pneumatiky značky Hankook. Aj tento model spadá do kategórie lacných pneumatík za viac než lákavú cenu.

5. Maxxis PREMITRA HP5

Na piatom (avšak zďaleka nie poslednom) mieste stoja pneumatiky značky Maxxis, ktoré za mierne vyššiu cenu ponúkajú skvelú kvalitu a v rebríčku taktiež dosiahli uspokojivé výsledky.

Vyberte si testované pneumatiky, ktoré spĺňajú bezpečnostné štandardy a nezrujnujú vašu peňaženku. Tieto, ale i mnohé ďalšie nájdete v našom e-shope.

zacnite vyberat najvyhodnejsie letne pneumatiky z nasej ponuky s montazou na disk a vyvazenim zadarmo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *