Najžiadanejší rozmer pneumatík: 205 55 R16

Pneumatiky s rozmermi 205-55-r16

Najčastejšie používaný rozmer pneumatík? Áno, aj takýto prívlastok existuje. Konkrétne ide o rozmer v nadpise článku. Je najvyhľadávanejší, množstvo výrobcov áut ho používa ako predvolený a veľa majiteľov áut si ho obľúbilo aj pre vzhľad alebo jazdné vlastnosti. Máte na aute aj vy tento rozmer pneumatík? Pozrite sa na naše tipy pre konkrétne modely.

najžiadanejší rozmer pneumatík: 205 55 R16

Najlacnejšie modely

Ak nemáte záujem o vysokú investíciu a potrebujete len obyčajné nové pneumatiky, môžete si vybrať napríklad model Kormoran RUNPRO alebo Kingstar ROAD FIT. V podobnej cenovej kategórii (do 45 eur) nájdete aj značku Laufenn alebo Debica. Za prijateľnú cenu tak dostanete sadu slušných nových pneumatík.

Najdrahšie modely

Pre tých, ktorí kvalitu výrobku merajú podľa jeho ceny, máme v ponuke aj značkové modely. V najvyššej cenovej relácii sa pohybuje prémiový model Michelin PRIMACY. Nasleduje ho napríklad aj Michelin ENERGY SAVER, ktorý svojim menom napovedá, aké má jazdné vlastnosti (zníženie nákladov na pohonné hmoty). Pre milovníkov športovej jazdy máme v ponuke Michelin PILOT SPORT. Aby sme neostali len pri jednej značke, určite si prezrite aj pneumatiky Continental.

Najobľúbenejšie modely

V pomere cena/kvalita sú veľmi obľúbené pneumatiky značky Barum, konkrétne model BRAVURIS. Množstvo zákazníkov si však vyberá aj Firestone FIREHAWK. Medzi obľúbenými pneumatikami za výhodnú cenu nájdeme aj pneumatiky značky Sava.

Potrebujete zimné?

Zimné pneumatiky musia spĺňať najvyššie kvalitatívne štandardy a ich jazdné vlastnosti často rozhodujú o našich životoch. Zvážte preto kúpu poriadnych a osvedčených pneumatík. Z našej ponuky vyberáme napríklad model Pirelli SOTTOZERO. Ide o firmu, ktorá je obľúbená v moto-športe a v ponuke má len tie najkvalitnejšie pneumatiky.

Obujte to na celý rok

Ak zháňate celoročné gumy, zvážte kúpu Firestone MULTISEASON. Ide o obľúbený model, na ktorý v predchádzajúcom článku napísal recenziu jeden z našich zákazníkov.

V našom e-shope nájdete desiatky pneumatík s požadovaným rozmerom. Vyberte si zo širokej ponuky skladových zásob a obujte vaše auto do pneumatík, za ktoré vám poďakuje lepšími jazdnými vlastnosťami.

usetrite viac a vyberte si vyhodne celorocne pneumatiky z nasej ponuky s montazou na disk a vyvazenim zadarmo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *