Pneumatiky Michelin: Dlhoročná tradícia a skvelý výkon

Michelin

Kto by nepoznal tučnučkého panáčika poskladaného z pneumatík? Michelin je ikonická značka, ktorá vždy dokáže osloviť pútavou reklamou, inovatívnou technológiou a kvalitou výrobkov. Tradícia v gumárenskom priemysle sa jej uprieť jednoducho nedá.

Pneumatiky Michelin: Dlhoročná tradícia a skvelý výkon

Všetko pre motoristov

Spoločnosť Michelin je jedným z popredných výrobcov pneumatík na svetovom trhu. Táto francúzska spoločnosť poskytuje komplexné služby pre motoristov už desiatky rokov. Nie je dôležité len obuť na auto kvalitné pneumatiky.

 

Michelin Guide je „zborník“ klasických máp a sprievodcov z produkcie tejto spoločnosti, ktorý napomáha cestovateľom nájsť ten správny cieľ a bezpečne tam doraziť. Spoločnosť sa okrem toho venuje aj hodnoteniu reštaurácií prostredníctvom systému Michelin Stars. Na výletoch tak ľahko viete, ktorú reštauráciu sa skutočne oplatí navštíviť a odpočinúť si tam po dlhej ceste.

Od bicyklov až po lietadlá

Pneumatiky potrebuje (takmer) každý dopravný prostriedok a v spoločnosti Michelin sú si toho vedomí. V ich portfóliu nájdete obutie pre bicykle, motorky, osobné automobily, nákladné autá, poľnohospodárske stroje, priemyselnú a ťažkú techniku, ale i pre rôzne typy lietadiel. Široký záber ponúkaných služieb je jedným z hlavných dôvodov úspechu tejto spoločnosti.

Pretekári poznajú kvalitu

Vo svete moto-športov sú pneumatiky Michelin dobre známe. Automobilové aj motocyklové závody sú sprevádzané mašinami, ktoré dosahujú neuveriteľné rýchlosti aj vďaka kvalitným pneumatikám. Pri takto nebezpečných športoch je dôležité obuť pneumatiky, na ktoré sa pretekári môžu skutočne spoľahnúť.

Vyberte si to najlepšie z našej ponuky

Najpneu ponúka pneumatiky špičkovej kvality, a preto v našej ponuke nesmú chýbať ani pneumatiky Michelin. Vyberte si z celého radu produktov a doprajte vášmu autu luxus, ktorý si zaslúži.

vyberte si z nasej ponuky vyhodne pneumatiky najlepsich znaciek

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *