Ako si spríjemniť jazdu za lacno ?

 Veľa z nás si určite zažilo nekomfort z dlhej jazdy autom. Nie každý si vie dovoliť auto v najvyššej výbave, no tieto vynálezy Vám vašu cestu vedia spríjemniť celkom za lacno.

Opierka chrbta 

Ak sa zvyknete často krčiť, tak obzvlášť po dlhých jazdách autom môžete cítiť bolesť chrbta. Pridajme k tomu každodenné sedenie za počítačom v kancelárii a onedlho so ocitnete u lekára s predpísanými liekmi proti bolesti. Poriadiť si opierku chrbta nám ale vie tieto strasti ušetriť. Na internete sa dajú takéto opierky nájsť za primerane lacno. Ich ceny sa pohybujú od 6 do 50 eur, takže jednorázová vstupná prehliadka u doktora vychádza určite drahšie. Kým takáto pomôcka Vám vie ušetriť chrbát, iné Vám vedia dokonca aj zachrániť život.

Zadná kamera do auta

Táto pomôcka síce nie je nutnosť pre tých, ktorý ju majú v aute už zabudovanú, ale ak ju v aute nemáte, tú prídavnú je relatívne ľahko dostať. Ceny zadných kamier sa v obchodoch pohybujú od 30 do 100+ eur. V prepočte na to koľko vedia vyjsť opravy zadnej karosérie, či  prelakovanie je toto stále najlacnejšie a najpraktickejšie riešenie ako zabrániť škodovej udalosti. Môžete si povedať, že Vaše schopnosti sú natoľko vytrénované, že sa zaobídete aj bez nej. Načo však zbytočne riskovať. 

Držiak na telefón

Táto pomôcka je vhodná hlavne pre cestovateľov, ktorý v palubnej doske nemajú zabudovanú navigáciu. Ak sa chystáte vydať sa na výlet na dosiaľ nenavštívené miesto, stratenie sa počas cesty Vás môže stáť benzín navyše, čo vie navýšiť cestovné náklady. Nehovoriac o tom, že pri pozeraní sa do mobilu počas jazdy sa zvyšuje riziko nehody, ohrozenia zdravia, či šanca na zrážku. Držiak na telefón do auta Vám vie priniesť mentálnu úľavu pri jazde, a niektoré Vám dokonca aj nabijú telefón. Ich ceny sa pohybujú už od 3 eur.

Dúfame, že Vás tieto vynálezy už teraz sprevádzajú počas vašich ciest. Ak nie, tak Vám ich vrelo odporúčame. Každá cesta by mala byť bezpečná a vaše zdravie a komfort prvoradé. My Vám na trhu vieme zaobstarať bezpečné a funkčné pneumatiky a disky na kolesá za najlepšiu cenu. Jazdiť bezpečne a komfortne sa dá aj vďaka pneumatikam z Najpneu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *