Aké automobilové novinky na nás čakajú v roku 2021?

Rok 2020 toho na poli automobilov nepriniesol zrovna veľa, aj z dôvodu pandémie koronavírusu. Ale 2021 toho sľubuje omnoho viac. Poďme sa spoločne pozrieť, na aké autá budeme obúvať pneumatiky v roku 2021.

Dacia Sandero

Prvou v zozname je na Slovensku mimoriadne obľúbená Dacia Sandero. Modernizované vozidlo dostane nový dizajn, ktorý už nevyzerá tak lacno, a taktiež novú svetelnú techniku. Svoju cenu si ale udrží dostatočne nízko, a teda blízko k cene aktuálneho modelu. 

Citroen C4

Benzínový, dieselový, ale aj elektrický – taký si budete môcť objednať váš nový Citroen C4. Po nevýraznej aktuálnej generácii príde mix crossoveru a hatchbacku s progresívnym dizajnom interiéru aj exteriéru. Čo naňho poviete vy?

Honda Civic

Nová generácia modelu Honda Civic bude konzervatívnejšia než tá aktuálna. Čaká nás ale úplne novučičký interiér plný rôznych vychytávok a taktiež moderný dizajn. Mala by byť tiež skvele ovládateľnou, a to ako na zimných, tak letných pneumatikách. 

Peugeot 308

Na scénu príde aj nový model aktuálne najstaršieho kúsku spomedzi ponuky značky Peugeot. Ponúkne nielen plne elektrický variant, ale aj plug-in hybrid. Okrem toho sa chystá aj drsnejšia verzia, niečo na štýl Fordu Focus Active, ktorá získa oplastovanie. 

Alfa Romeo Tonale

Dočkať by sme sa konečne mali aj modelu Alfa Romeo Tonale, ktorý bude v hierarchii automobilky Alfa Romeo umiestnený veľkostne pod modelom Stelvio. Ide o menšie mestské SUV, ktoré dobre zastúpi aj rolu druhého vozidla v rodine. Príde v štýlovom balení, ako to už pri značke Alfa Romeo býva. 

Audi Q4 e-tron

Do showroomov by mal dofrčať aj nový model Audi Q4 e-tron. Audi sa vďaka nemu dostane do segmentu automobilov podobných modelu Tesla Model Y. Bude tak mať svojho elektrického zástupcu aj v oblasti menších SUV. 


Tešíte sa aj vy na rok 2021 z pohľadu elektrických noviniek?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *