Lacné pneumatiky vám môžu slúžiť tisícky kilometrov

lacné pneumatiky

Že lacné veci nie sú práve kvalitné? Radi vás presvedčíme o opaku. Na relatívne lacných pneumatikách môžete bez problému odjazdiť tisícky kilometrov v prípade, že viete, ako sa o ne správne starať. Dávať si na rodinné auto pretekárske gumy za 200 €/kus je nezmysel. Ich jazdný potenciál nikdy nevyužijete. Ukážeme vám, ktoré pneumatiky sú kvalitné a ich kúpu nepocítite v peňaženke.

Lacné pneumatiky vám môžu slúžiť tisícky kilometrov

Nexen

Značka Nexen nie je v našom obchode vôbec neznáma. Letné pneumatiky tejto značky začínajú pri najmenších rozmeroch už od 26 eur za kus. Celé auto tak dokážete prezuť za niečo cez 100 eur. Že je to naozaj málo? Jedna vec je istá. Určite vám nevydržia málo kilometrov.

Matador

Pri 26 eurách zostaneme, no ponúkneme vám jednu z najznámejších značiek kvalitných pneumatík. Ide, samozrejme, o gumy značky Matador. Čo je najdôležitejšie, aj pri týchto najlacnejších modeloch ponúkame bezplatnú montáž aj s vyvážením pri nákupe spoločne s diskami.

Barum

Táto značka má v našom e-shope skutočne široké zastúpenie a ide o produkt, ktorý si objednávate vo veľkých počtoch. Pneumatiky Barum sú pri testoch vždy na popredných priečkach v pomere kvalita/cena. Za 27 eur tak môžete mať gumy, ktoré často obstávajú na výbornú aj pri tých náročnejších testoch.

Kormoran

Nemenej obľúbená značka Kormoran je veľmi žiadaná medzi slovenskými vodičmi. Aj keď jej výsledky nie sú také úžasné ako pri predchádzajúcom produkte, pokiaľ nejazdíte rallye na zasnežených nórskych cestách, rozdiel v jazdných vlastnostiach nepocítite.

Sava

Päticu lacných a spoľahlivých pneumatík nám uzatvárajú gumy značky Sava. Podobne, ako predchádzajúce dva modely, aj tieto sú vzhľadom na svoju nízku cenu verným spoločníkom všetkých rodinných, úžitkových a iných praktických áut, od ktorých človek neočakáva rezanie zákrut vo vysokej rýchlosti na mokrej vozovke.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *