Podľa čoho vybrať dobré a lacné pneumatiky?

Výmena pneumatiky

Potrebujete nové pneumatiky, no nechce sa vám investovať stovky eur? Nevyberajte si len podľa najnižšej ceny, trh je plný kvalitných pneumatík, ktoré vám nezruinujú celý rozpočet. Ako však v tomto mori nájsť tú zlatú rybku?

podľa čoho vybrať dobré a lacné pneumatiky?

Rovno zabudnite na pochybné modely

Kúpili by ste si nové auto za 3 000 €, keby o tej značke počujete prvýkrát? Pravdepodobne nie. Prečo by ste si teda mali vybrať pneumatiky (ale i iné dôležité súčiastky auta), ktoré sotva spĺňajú bezpečnostné normy? Ani do vášho domu by ste si nedali dvere z kartónu, však?

Spýtajte sa známych

Našli ste zaujímavú značku, no neviete, či jej môžete veriť? Skúste sa spýtať priateľov a známych. Aké s ňou majú skúsenosti, koľko im vydržala, či nezvýšila spotrebu, či dobre držala aj na mokrej vozovke a podobne. Vysokú kvalitu za relatívne nízku cenu ponúka množstvo menej známych značiek pneumatík európskej výroby.

Skúste odborné auto-moto fóra

Zapálení motorkári a autíčkari vám radi zodpovedajú všetky otázky ohľadom rôznych typov pneumatík. Rozumejú technickým údajom, vysvetlia vám, v čom je táto zmes lepšia, vyberú vám pneumatiku podľa vašich predstáv, ale i spomenú niečo z vlastných skúseností. Ak stojíte o odbornú radu, určite sa ich spýtajte (pokojne i v skupinách na Facebooku).

Inštitúcie pre nezávislé testovanie

Tieto organizácie pravidelne testujú nové modely letných, zimných a celoročných pneumatík. Občas vám takýto report prinesieme aj my. Naposledy sme vám vybrali nejaké modely z posledného testu letných pneumatík, ktorý vypracovala spoločnosť ADAC. Tá nezainteresovane upozorní na chyby všetkých známych i neznámych značiek pneumatík.

Nechajte to na nás

V našej ponuke nájdete veľké množstvo cenovo dostupných pneumatík, ktoré spĺňajú všetky normy a neprivedú vaše auto do záhuby hneď počas prvej jazdy. Stavte na overenú (a otestovanú) kvalitu a vyberte si nové pneumatiky ešte dnes. Nezabudnite, že pri nákupe spolu s diskami získate montáž a vyváženie grátis.

prejst na ponuku pneumatik za najlepsie ceny

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *