Pneumatiky Barum: Kvalita za rozumnú cenu

Pneumatiky Barum: Kvalita za rozumnú cenu

Máte známeho, ktorý si nedávno kúpil nové pneumatiky? Skúste sa ho spýtať, akú značku si vybral. Odpoveď bude pravdepodobne stručná: „Veď Barumky.“ Pneumatiky Barum sú veľmi obľúbené v Čechách i na Slovensku najmä vďaka svojej kvalite a spoľahlivosti.

Pneumatiky Barum: Kvalita za rozumnú cenu

Prečo práve Barum?

Na prvom mieste je určite cena. Pneumatiky značky Barum patria do kategórie lacných pneumatík. Avšak, pri lacných pneumatikách existuje riziko, že nevydržia ani jednu sezónu. Na nebezpečenstvo pri kúpe lacných pneumatík sme upozornili v jednom staršom článku. To však nie je prípad pneumatík Barum. Tie okrem výhodnej ceny ponúkajú aj obdivuhodnú kvalitu. Zaradili sme ich aj medzi 3 značky lacných pneumatík, ktoré sa určite oplatí kúpiť.

Ľudia majú radi domáce produkty

„Vyber hento, tam je napísané, že to vyrobili na Slovensku. Vezmi radšej tie české, tie sú lepšie.“ Hrdosť na domáce produkty sa u Čechov a Slovákov nezaprie. Máme radi české pivo, máme radi slovenské syry. Kupujeme autá vyrobené na Slovensku a v Čechách a tento zvyk sa prenáša na úplne všetky typy produktov.

Pneumatiky Barum sa vyrábajú v Čechách. Pneumatiky sa rodia vo fabrike v Otrokoviciach, ktoré sa nachádzajú len pár kilometrov od Zlína. Fabrika bola otvorená v roku 1972, no za jej vznik a za výrobu plášťov pred jej existenciou vďačíme slávnemu Baťovi.

Barum, Barum, Barum

Aj v našom e-shope sme podľahli čaru pneumatík Barum. Už pri vyhľadávaní vám nepriamo naznačujeme, aby ste si pozreli ponuku pneumatík značky Barum. Ak do vyhľadávača napíšete slovko „Barum“, dostanete na výber z takmer 300 rôznych produktov. Garantujeme vám, že medzi Barumkami určite nájdete tú pravú.

Top 3 Barumky

Rozhodli sme sa vybrať 3 najznámejšie a najobľúbenejšie modely. Konkrétne ide o zimné pneumatiky Barum Polaris, letné pneumatiky Barum Brilliantis a zrejme najobľúbenejší model – Barum Bravuris. Všetky modely máme, samozrejme, na výber v celej škále veľkostí, typov a vzorov. Vďaka vyhľadávaciemu formuláru jednoducho nájdete pneumatiky pre vaše auto. Pneumatiky Barum si určite obľúbite!

vyberte si z nasej ponuky vyhodne pneumatiky najlepsich znaciek

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *