Výhody online nákupu pneumatík pre podnikateľov

Výhody online nákupu pneumatík pre podnikateľov

Online nákup pneumatík nie je stavaný len pre fyzické osoby. Objednať si pneumatiky na svoje auto z pohodlia domova je síce skvelé, no skutočné čaro online nákupu spoznáte až vtedy, keď objednávate pneumatiky na desiatky áut do vašej firmy. Aké sú výhody nákupu pneumatík cez internet v prípade, že nakupujete ako podnikateľ?

výhody online nákupu pneumatík pre podnikateľov

Aj pre malých podnikateľov

Trend online predaja pneumatík stále naberá na popularite. Okrem fyzických osôb a veľkých dopravných spoločností si ho však obľúbili aj malí podnikatelia. Nie je sa čo čudovať, výhody online nákupu z nášho e-shopu ďaleko predbiehajú zastaraný spôsob nákupu priamo v predajni.

Šetríte čas a peniaze

Pneumatiky si objednávate z pohodlia vášho domova (alebo kancelárie). Ušetríte tak čas, ktorý môžete investovať radšej do vášho podnikania a v konečnom dôsledku šetríte aj peniaze. Zároveň nemusíte zabezpečovať dopravu a ušetríte aj nezanedbateľnú sumu na pohonné hmoty alebo dopravcu, ktorý vám pneumatiky dovezie. Ďalšou výhodou online nákupu je platba na faktúru.

Rýchle dodanie

Objednávky vybavujeme čo najrýchlejšie. Ak sú vami vybrané pneumatiky na sklade, doručíme vám ich úplne zadarmo najneskôr do 24 hodín od odoslania prostredníctvom kuriérskej služby DHL.

Doplnkové služby

Ak sme vás o výhodách online nákupu doteraz nepresvedčili, možno vás presvedčí bezplatná montáž a vyváženie pri nákupe pneumatík spolu s diskami. Zároveň dostanete možnosť zľavy z ďalšieho nákupu, ak vyplníte dotazník spokojnosti s nákupom a zakúpeným tovarom.

Čo ponúka náš e-shop?

V Najpneu.com sme sa zamerali najmä na širokú ponuku tovaru a prehľadnosť nášho e-shopu. Nestratíte sa v mori produktov a pomocou jednoduchého formulára nájdete presne to, čo potrebujete. Výborným pomocníkom je náš konfigurátor, vďaka ktorému jednoducho zistíte, ako búdu vami vybrané disky vyzerať na vašom aute. Vďaka tomu dosiahnete vytúžený vzhľad kolies a auta.

usetrite viac a vyberte si vyhodne celorocne pneumatiky z nasej ponuky s montazou na disk a vyvazenim zadarmo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *