3 značky najlacnejších pneumatík, ktoré sa oplatí kúpiť

3 značky najlacnejších pneumatík, ktoré sa oplatí kúpiť

Hľadáte spoľahlivé, kvalitné, bezpečné, ale aj lacné pneumatiky? Vybrali sme pre vás 3 zaujímavé značky z nášho eshopu, ktoré ulahodia očiam, duši, no najmä peňaženke. Pozrite sa spolu s nami na tie najlacnejšie pneumatiky, ktoré sa skutočne oplatí kúpiť.

3 značky najlacnejších pneumatík, ktoré sa oplatí kúpiť

Nekupujte mačku vo vreci

V prvom rade musíme upozorniť na kúpu ojazdených pneumatík. Teraz sa skúsme spoločne zamyslieť nad jednou vecou. Ak sa niekto rozhodol predať ojazdené pneumatiky. Prečo ich predáva? Lebo sú ojazdené. Tým pádom môžeme predpokladať, že nespĺňajú základné bezpečnostné a prevádzkové požiadavky a nechceme ich ani my. Môžete natrafiť aj na ojazdené pneumatiky, ktoré sú v poriadku. Napríklad majiteľovi zostali zimné pneumatiky po predanom aute. V tomto prípade sa však tiež treba zamyslieť nad tým, prečo ich nezobral nový majiteľ auta. Ak si dobre preveríte pôvod ojazdených pneumatík, môžete kúpiť aj dobré ojazdené pneumatiky. Šanca je však malá.

Ak sa niekto rozhodol predať nejazdené pneumatiky, stále za tým môže byť skrytá porucha. Prasklina, nedostatočné spracovanie, chyba výroby a podobné dobroty, vďaka ktorým nás na cestách šťastie veľmi ľahko minie. Pneumatiky preto odporúčame kupovať len nové a z renomovaného obchodu.

Barum

Prvou vybranou značkou v kategórii lacných pneumatík je značka Barum. Pneumatiky tejto značky nájdete v rôznych veľkostiach a prevedeniach. Sú vhodnou investíciou pre osobné vozidlá a aj pri svojej nízkej cene sú spoľahlivé a bezpečné. Sú vyrábané pod záštitou koncernu Continental. Testy od organizácie ADAC vyhodnotili letné pneumatiky značky Barum ako uspokojivé a v rámci rebríčku sa umiestnili v prvej polovici modelov, čo je vzhľadom na ich cenu výborný výsledok.

 

Fulda

Druhou vybranou značkou je značka Fulda. Aj pri výbere týchto pneumatík sme kládli dôraz najmä na dobrý pomer cena/kvalita. Tieto pneumatiky stále spadajú do kategórie medzi lacnejšie modely. Napriek tomu dosiahli pneumatiky značky Fulda uspokojivé výsledky v testoch..

Sava

Značka Sava uzatvára náš výber lacných pneumatík. Proces výroby pneumatík značky Sava patrí medzi najmodernejšie v Európe. V najnovších testoch letných pneumatík ADAC si značka SAVA počínala mimoriadne dobre a dosahovala nadpriemerné uspokojivé výsledky. Všetky tri značky disponujú približne rovnakými parametrami a váš výber teda závisí najmä od vzhľadu danej pneumatiky.

Nezabudnite si pozrieť náš eshop a vybrať si pneumatiky presne podľa svojho gusta. Radi vám zabezpečíme dopravu zadarmo a bezplatnú montáž vašich nových pneumatík aj s presným a spoľahlivým vyvážením.

prejst na ponuku pneumatik za najlepsie ceny

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *