3 overené tipy na kúpu správnych off-road pneumatík

3 overené tipy na kúpu správnych off-road pneumatík

Mestské SUV aj tvrdé terénne autá si stále viac získavajú obdiv zákazníkov na trhu. Ľudia po týchto typoch áut siahajú čím ďalej častejšie najmä z dôvodu poskytovanej bezpečnosti. Ich primárny účel – jazda v teréne – je však stále zachovaný. Na jej realizáciu však treba aj poriadne pneumatiky!

3 overené tipy na kúpu správnych off-road pneumatík

1. Je z čoho vyberať

Nezľaknite sa. V súčasnosti vám v kategórii SUV/crossover + OFFRoad ponúkame na výber až z typov 5274 pneumatík. V takomto množstve sa človek môže veľmi jednoducho stratiť. Netreba sa však obávať, náš filter vyhľadávania pre vás nájde tie pravé pneumatiky na základe vami určených parametrov.

Navolíte si šírku, výšku, vnútorný priemer, sezónu, značku a ďalšie špecifiká a systém vám dá okamžite na výber len z pneumatík, ktoré vyhovujú zadaným požiadavkám. Ak máte možnosť nahodiť na svoje auto pneumatiky rôznych rozmerov, rozhodovanie bude zložitejšie. Do mesta a na cesty odporúčame skôr užšie pneumatiky s jazdnými vlastnosťami, ktoré zaručujú nižšiu spotrebu. Pre skutočne tvrdý terén naopak potrebujete pneumatiky, ktoré nezapadnú v žiadnom bahne. 

 

2. Referencie, bezpečnosť, tradícia

To sú tri podstatné faktory pri výbere nových pneumatík. Určite stojí za to spýtať sa na vami vytipované produkty ľudí, ktorí s nimi majú skúsenosti. Nemenej dôležité sú výsledky bezpečnostných testov, ktoré pravidelne vykonáva nemecká organizácia ADAC. Podľa tých si jednoducho vytvoríte objektívny prehľad o skutočných kvalitách a slabinách konkrétnych pneumatík.

Samozrejme, vo väčšine prípadov je stále možné staviť na kvalitu. Svetoznáme, ale i menšie lokálne značky s dlhoročnou tradíciou vo výrobe kvalitných pneumatík vás len ťažko môžu sklamať.

3. Nechajte si poradiť

A za odborníkmi nemusíte ísť ďaleko. Dôležitým faktorom pri nákupe nových pneumatík je aj voľba správneho e-shopu. U nás je prioritou (popri poskytovaní kvalitných služieb a bezporuchových výrobkov) vyhovieť zákazníkovi a nájsť pre neho presne to, čo potrebuje. Ak si neviete s čímkoľvek rady, vyplňte náš kontaktný formulár a spoločne nájdeme nové podkovy pre vášho terénneho tátoša.

prejst na ponuku pneumatik za najlepsie ceny

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *