Zimné pneumatiky v extrémnych podmienkach

Zimné pneumatiky v extrémnych podmienkach

Zima je ročné obdobie, ktoré azda najviac testuje odolnosť našich áut aj pneumatík. Je to obdobie častých dopravných nehôd aj obdobie kedy je potrebné zvýšiť opatrnosť na cestách.
Zimné pneumatiky v extrémnych podmienkach

Vďaka najnovším technológiám sa autá stávajú čoraz bezpečnejšími a schopnejšími vzdorovať extrémnym podmienkam. Pre bežného mestského vodiča na rannej ceste do práce nepredstavuje počasie žiaden problém. Cesty sú upravené a v najhoršom prípade nás čaká zhoršená dopravná situácia. Sú však miesta na svete, kde sa jazda autom mení na život ohrozujúcu situáciu. Na takýchto miestach je potrebné mať ten správny tréning aj správne vybavenie, vrátane špeciálnych zimných pneumatík. Nižšie sme si pre vás pripravili zopár príkladov situácii, kde museli vodiči čeliť naozaj extrémnym podmienkam. V týchto situáciách je lepšie byť pripravený. Preto vám ponúkame široký výber zimných pneumatík do všetkých podmienok.  

 

Všetkým milovníkom terénnych vozidiel musí byť jasné, že takýto Hummer problémy so snehom nemá:

Tento vodič mal naozaj šťastie a bez pochýb aj vynikajúce zimné pneumatiky:

Toto špeciálne vozidlo nemá problém asi so žiadnym terénnom, niekto by možno povedal, že sa viac podobá na tank. Veď posúďte sami:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *