Tipy na vianočné darčeky pre milovníkov áut

Vianoce sú doslova za rohom a vy stále neviete, čo zaobstarať milovníkovi áut vo vašom okolí? Pozrite si zoznam tipov na vianočné darčeky pre milovníkov áut, ktorý sme pre vás pripravili. Uvidíte, že nájdete niečo, čo ho alebo ju naozaj poteší.
Tipy na darčeky najpneu.com

Automobilové ponožky zaujmú

Ak je tu niečo, čo ľudia naozaj milujú, sú to ponožky. A v dnešnej dobe také obľúbené farebné, škrečkovské, alebo pomarančové, sú už trochu mimo. Čo tak zaobstarať milovníkovi štvorkolesových tátošov ponožky vzorované dizajnom sedadiel 1. vydania VW Golf GTI? Takýto darček rozhodne zaujme každého, komu nie sú autá cudzie.

Automobilové ponožky

Obal na kľúč od auta 

Štýlový kľúč si zaslúži štýlový obal. A čím drahšie auto, tým je potrebné si kľúč aj náležite chrániť. Čo tak zaobstarať ako vianočný darček obal na kľúč od auta z pravej kože? Ide o ideálny darček, ktorý je, navyše, na úrovni. Tak šup, vyberte si farbu a kupujte, kým je. 

Obal na kľúče

Polarizované okuliare

Do auta na šoférovanie (ale aj inde, samozrejme) sa skvele hodia okuliare s polarizačnou úpravou. Zabezpečia bezpečnejšiu jazdu v lete aj v zime a, okrem toho, niektoré aj skvele vyzerajú. Na výber máte z mnohých značiek, modelov aj dizajnov, preto ulahodíte žene aj mužovi.

Polarizované okuliare

Rukavice na šoférovanie

Kto dnes šoféruje v rukaviciach, je naozaj „classy“. Ak chcete, aby sa obdarovaný/á cítili v aute ako v pretekárskom vozidle, tak potom im rozhodne musíte zaobstarať šoférske rukavice vyrobené z pravej kože. Nezáleží na tom, či má Fiat alebo Mercedes, rukavice bodnú vždy.

Rukavice na šoférovanie

Kvalitné pneumatiky

Praktický a hodnotný darček sú aj kvalitné pneumatiky za dobrú cenu. Na našom webe www.najpneu.com nájdete široký výber skvelých pneumatík na zimu aj na leto. Kúpte pod stromček darček, ktorý má naozajstnú cenu celoročne a ktorý milovník áut skutočne ocení. 

Pneumatiky ako darček

Tak čo ste si vybrali? ☺

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *