Aké dizajnové trendy čakajú hliníkové disky v roku 2022?

Tmavé, čierne, strieborné alebo lesklé, matné alebo chrómové… na výber je neúrekom. Ktoré si ale vybrať na svoje auto? V dnešnom článku sa pozrieme na zúbok dizajnovým trendom diskov kolies, ktoré na nás čakajú už v roku 2022. Ten je doslova za rohom.

Tmavé alebo čierne

Hoci disky strieborné, klasické, s lesklou úpravou, sa stále tešia mimoriadnej obľube ako absolútna klasika, v roku 2022 by mali na vzostupe byť primárne do tmava alebo do čierna ladené disky. Ideálne sa hodia najmä k športovo ladeným vozidlám, prípadne k SUV, ktoré sú dnes naozaj mimoriadne moderné. Ak chcete vyniknúť, jemne do tmava alebo do čierna ladené hliníkové disky môžu byť pre vás skvelým riešením. 

Viaclúčové disky

Nové Audi Q4 alebo aj nový Mercedes-Benz Viano sa tešia diskom, ktoré majú veľa lúčov. A práve tieto vozidlá idú už priamo naproti najnovším trendom, kam patria jednoznačne práve viaclúčové disky. Ak chcete vyniknúť v záplave klasických 5-lúčových diskov, rozhodne by ste mohli siahnuť po tomto variante. V našom e-shope ich pre vás máme dosť. 

Odvážny dizajn bude v kurze

Čoraz viac a viac výrobcov sa pri navrhovaní dizajnov svojich nových diskov zvykne odviazať a pripraviť pre svojich zákazníkov niečo naozaj špeciálne. Či už je to Lexus s jeho divokými dizajnmi alebo aj taká Kia, ktorá na svoje autá umiestňuje čoraz väčšie športové elektróny… odvahe sa jednoducho v roku 2022 zrejme polená pod nohy klásť nebudú. Risknete to s odvážnymi diskami aj vy?

Uzavreté hliníkové disky? Áno, v roku 2022 áno

Vizuálne uzavreté hliníkové disky, v ktorých nie je vidieť žiadne lúče, sa vraj v budúcom roku dostanú do módy. Či sa vám páčia alebo nie, faktom je, že pomáhajú šetriť spotrebu a tým aj emisie CO2. A všetci vieme, aký cieľ má Európska únia. Práve preto je tento predpoklad zrejme aj naozaj správny a v budúcom roku sa budeme môcť tešiť na rôzne uzavreté disky. 

Máte tušáka, ktoré disky by ste si vybrali vy? Nezabúdajte si pravidelne pozerať našu sekciu, nájdete tam disky s dizajnom od výmyslu sveta. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *