Najškaredšie autá, aké sa kedy vyrábali: Poznáte ich všetky?

Ak sa kohokoľvek z našich končín opýtate, ktoré auto na svete pokladá za najškaredšie, väčšina odpovie, že Fiat Multipla. Avšak je chyba všetko hádzať iba na jedno auto, pretože na svete je mnoho áut, ktoré sú minimálne rovnako škaredé. Pozrite si ich v našom rebríčku. Druhá časť už čoskoro. ☺

Jensen S-V8

Už ste niekedy videli auto, ktoré vyzerá tak, akoby každý jeden panel na jeho karosérii pochádzal z iného vozidla? Tak, teraz ste ho videli. Pretože presne tak vyzerá Jensen S-V8.

 

Jensen_S_Type_SV8

Fiat Multipla

Fiat, ktorý obsadil priestor už aj v úvode tohto článku, sa objavuje znova, a to hneď na druhom mieste v poradí. Vyzerá ako mix človeka, slona a auta, niektorí ho dokonca prirovnávali aj k naozaj moletnému človeku. Škoda, že jeho dizajn nikdy nedovolil prerásť predajným výsledkom svojich MPV kolegov. Vo vnútri je totiž toto auto mimoriadne praktické.

Fiat Multipla

Pontiac Aztek

Pontiac Aztek sa stal známym najmä vďaka seriálu Breaking Bad ako Walterove auto. Keďže vyššie spomínaný Fiat sa v USA nepredával, tento Pontiac preberá minimálne v Amerike štafetu najškaredšieho auta, aké sa kedy vyrábalo a predávalo. Kúpili by ste si ho? Ale úprimne.

Pontiac aztek

Bugatti 101 Exner Ghia

Toto auto je škuľavé a vyzerá, akoby práve prekonalo nejakú hroznú chorobu, z ktorej sa ale, žiaľ, nevyliečilo tým správnym spôsobom. Na to, že je to slávne Bugatti, je naozaj také škaredé, že ho nezachráni ani známa a naozaj drahá značka.

Toyota Mirai

Prečo sa autá, ktoré presadzujú alternatívny pohon a sú plné nabitých moderných technológií, dizajnujú tak, aby boli škaredé? Na toto u nás v Najpneu odpoveď nemáme. Toyota Mirai vyzerá ako po transplantácii celej tváre, s dokonale nevyváženými bokmi a vlastne… celým dizajnom. Veď posúďte sami. 

Mirai

Ktoré auto je najškaredšie z celej histórie podľa vás? Prezraďte nám do komentárov a nezabúdajte: dôležité je, aby bezpečne a dobre jazdilo, ideálne s najlepšími pneumatikami.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *