Uhádnete, aké autá sa skrývajú pod náložou snehu? Ak áno, ste skutočný odborník

Zima nám prináša rôzne prekvapenia. Nielen vo forme nečakane zasneženej cesty, po ktorej nemáme ako prejsť, ale aj inými formami. Medzi tie zábavnejšie patrí hádať, akému autu patrí hora snehu napadaná na vozidlách na ulici. Poďte si zapnúť mozgové závity a uhádnite ich čo najviac. V tomto prípade vám ale nepomôžu ani pneumatiky alebo disky, podľa ktorých sa zvyčajne dá dobre orientovať práve pri takýchto kvízoch. ☺

Tajné auto č. 1

Pod nánosom snehu sa tu skrýva auto, ktoré svojho času vyhralo anketu Auto roka a dodnes ho pomerne často stretávame aj na slovenských cestách. Zistíte, čo je to za tajné vozidlo? 

Tajné auto č. 2

Tento štvorkolesový tátoš nikdy nepatril medzi predajné hity, napriek tomu ste mali možnosť ho vídať aj u nás na Slovensku. Ide o staršie vozidlo dnes už neexistujúcej značky. Zistíte, čo to je zač?

Tajné auto č. 3

Rodinné MPV, ktoré si svojho času aj u nás našlo pomerne veľa záujemcov. Dnes je však prakticky už vyhynuté. V tomto prípade sa pod sneh skrylo auto značky, ktorá je aj u nás mimoriadne obľúbená. 

Tajné auto č. 4

Svojho času jedno z najobľúbenejších vozidiel od jednej z najbežnejších značiek na (nielen) slovenskom trhu. Je vysoko pravdepodobné, že ste ho chceli aj vy. A naozaj nie je ťažké ho uhádnuť. 

Tajné auto č. 5

Európska značka, ktorá dodnes predáva množstvo vozidiel menších aj väčších, mala svojho času aj vlajkovú loď, ktorá sa nachádza presne pod týmto nánosom snehu. Uhádnete, čo je to za vozidlo na obrázku?

Tajné auto č. 6

Takéto auto pod snehom nevidíme často a ak aj áno, nie je náročné ho uhádnuť. Čo poviete, čo sa skrýva pod vrstvou bielej nádielky v tomto prípade? Jedno vám poradíme: Je to naozaj rýchle športové auto. 

Tajné auto č. 7

Jedno z najbežnejších áut bežnej značky, ktoré dodnes častokrát stretávame nielen na slovenských cestách, ale aj v ďalších krajinách Európy. Získalo aj ocenenie Auto roka. Nepovieme vám ale, ktorého roku. ☺

 

Správne odpovede:

1. Peugeot 206

2. Saab 9-3 Cabrio

3. Nissan Almera Tino

4. VW Passat

5. Renault Laguna

6. Porsche 911 996 Turbi

7. VW Golf

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *