Darčeky pre milovníkov áut, edícia 2020: Toto ich zaručene poteší

Darčeky pre milovníkov áut

Ak máte doma milovníka automobilov, potom viete, že ho poteší pravdepodobne hocičo, čo je späté s benzínom alebo technikou. Pozrite sa s nami na výber zopár tipov, čo kúpiť milovníkovi štvorkolesových tátošov.
Darčeky pre milovníkov áut

Vreckový vysávač do auta

Vreckový vysávač v aute pomôže udržať dokonalý poriadok. Skvelý darček pre každého, kto nemá v aute rád neporiadok.

Oblečenie s obrázkom auta alebo s nápisom týkajúcim sa vozidiel

Ak chcete, aby váš milovník áut dával najavo svoju lásku aj navonok, v tom prípade potrebuje nejaké to oblečenie s vtipným nápisom týkajúcim sa vozidiel. Alebo mu kúpte tričko s ilustráciou jeho obľúbeného auta. 

Model auta na poskladanie

Ak chcete automaniaka zabaviť a zároveň aj potešiť, zadovážte mu model vozidla, ktoré si bude musieť sám poskladať. Zabaví sa tak na dlhé hodiny a na konci ho bude čakať pocit skvelého zadosťučinenia. 

Umenie na stenu

Kto má naozaj rád autá, miluje ich vždy a všade. Práve preto potrebuje umenie, ktoré mu bude jeho lásku pripomínať. Umenie na stenu je skvelou príležitosťou, ako ozvláštniť interiér a zároveň ho potešiť. 

Baterka do auta

Svietidlo sa v aute vždy zíde – či už treba narýchlo vymeniť pneumatiku alebo sa s autom stane niečo iné, čo potrebuje rýchle riešenie. Snažte sa vybrať takú baterku, ktorá vydrží dlho a ktorá sa rozhodne nepokazí po prvom použití.

Topánky v limitovanej edícii

Kto rád šoféruje, má rád aj kvalitné topánky na šoférovanie. Vyberte mu také, ktoré dobre vyzerajú, nesú logo jeho obľúbenej automobilky a ktoré sú zároveň na nohe príjemné. Ak vyberiete dobre, stanú sa jeho obľúbenými a nebude ich chcieť dať dole. 

Vyhľadávač kľúčov od auta

Stane sa mu z času na čas, že si niekde zabudne kľúče od auta? Kúpte mu tzv. tracker na kľúče. Stačí ho umiestniť priamo ako prívesok a z kľúčov sa stane ľahko vyhľadateľná vec.

Súprava pneumatík

Ak práve prichádza čas kúpy nových pneumatík, azda žiadny „car enthusiast“ sa nebude brániť súprave nových pneumatík. U nás nájdete tie najkvalitnejšie pneumatiky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *