Najlepšie kúpaliská na Slovensku, ktoré si spojíte s výletom, časť 1

Tento rok nám mnohým spravil škrt cez rozpočet. A to nielen ten finančný, ale aj ten výletový. Veď kto by už len dobrovoľne chcel zostať počas letných prázdnin výhradne na Slovensku, keď máme na výber toľko rôznych destinácií v krajinách po celom svete? Samozrejme, na celú situáciu sa pozeráme pozitívne a zisťujeme, že aj na našom rodnom Slovensku môže byť v lete krásne. Poďte sa s nami pozrieť, ktoré sú tie najlepšie kúpaliská. 

Podhájska – tradičná voľba

Začneme tradične, Podhájskou, ktorá sa nachádza na juhu Slovenska približne 2 hodiny od Bratislavy. Vďaka svojej liečivej geotermálnej vode si tu zlepšíte stav reumy alebo chrbtice a kĺbov. Táto slaná voda dokáže takmer zázraky a, čo je na tom najlepšie, v Podhájskej sa zabavíte a pomôžete si nielen vy, ale aj vaša rodina, a to vďaka rôznym atrakciám. Oficiálny web nájdete tu

Zelená žaba – voľba pre nadšencov

Ak máte radi pekné veci, v tom prípade by ste mali zavítať na kúpalisko Zelená žaba, kde nájdete dostatočné možnosti vyžitia, či ste športovec alebo skôr gaučový športovec. Trenčianske Teplice hostia tento príjemný komplex, kde nájdete 33-metrový bazén a detský bazén. Nie je tu toho síce veľa, čo sa týka plávania, ale nachádza sa tu aj unikátne postavené wellness centrum (ktoré je počas koronavírusového obdobia zavreté). Web nájdete tu.

Thermal Resort Vadaš – štúrovská voľba č. 1

Ak by vám nenapadlo navštíviť Štúrovo, je tu jeden dôvod, prečo by ste to mali urobiť. Tento rezort na rovnakom mieste funguje už viac ako 40 rokov, pričom ponúka nielen kopu zábavy, ale aj ubytovacie možnosti. Nachádza sa tu aj obrovský plavecký bazén a vyžitie pre deti vo forme rôznych atrakcií nachádzajúcich sa priamo v bazénoch. Užijete si aj wakboarding alebo, keď už budete mať dosť vody, naskočte do lanového parku. Oficiálna stránka je tu.

Tak čo, kam sa vyberiete tento rok vy?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *