Aké autá majú najhorších vodičov?

Poznáte to – na cestách radi priraďujeme rôzne zvyklosti rôznym vodičom. Hovorí sa, že tí z Dunajskej Stredy nevedia šoférovať, že Trnavčania sú burani a že Bratislavčania snobi, čo sa neobťažujú dávať smerovky. Ako to je ale naozaj? Existuje korelácia medzi výberom konkrétnej značky auta a schopnosťami za volantom? Samozrejme, po prečítaní tohto článku sa, prosím, neurážajte – rôzni vodiči sa nájdu v rôznych vozidlách.

1. Audi

Divíte sa, že na prvom mieste nie je BMW? Veruže tak, podľa najnovších štatistík sú na tom najhoršie práve vodiči štyroch kruhov. Takže ak máte Audi, vravíme len o agresoroch, zahoďte svoje egá, vaše auto vás nerobí o nič lepšími, než tých v Toyotách. Amen. 

2. BMW

BMW sa predsa len dostalo vysoko, aj keď na prvú priečku mu to nestačilo. Veruže, vodiči BMW, zapnite si smerovky, napriek poverám sú na tom istom mieste, ako ich majú aj ostatné značky áut. ☺

3. Range Rover

Impozantné a veľkolepé, aj také sú vozidlá značky Range Rover. Spätné zrkadlá sú na to, aby sa používali, a ani obrovské rozmery vášho auta neznamenajú, že môžete ignorovať malé fiatky.

4. Autá z 80. rokov

Máte 50 a konečne ste v štádiu, kedy si môžete kúpiť všetko, čo chcete, vrátane áut, po ktorých ste túžili ešte ako mladíci? To neznamená, že teraz treba ísť driftovať pred nočné Tesco. Užite si svoje nové auto, ale slušne. Nezabúdajte, samozrejme, na najlepšie pneumatiky. ☺ 

5. Mercedes-Benz

Čo by to bol za rebríček, keby v ňom chýbal aj Mercedes-Benz, však. Bohužiaľ, vodiči Mercedesu v agresii doslova excelujú, čo je nie domnienka, ale smutný fakt. Čo sa s tým dá robiť? Byť milý.

6. ŠKODA

Vodiči škodoviek, teda asi 90 % Slovenska, sa tu neumiestnili kvôli ich agresii, ale kvôli prílišnej láske. Vraj na každom automobilovom evente chodia za každým a dookola hovoria, aké sú teraz škodovky super. Áno, vieme to, netreba to všade hovoriť. 

7. Volkswagen

Sedmička je, čuduj sa svete, Volkswagen. Legenda hovorí, že aj keď ste v ľavom, rýchlom pruhu, jeden Volkswagen Golf GTI, nezáleží na tom, akej generácie, je vždy v trojmetrovom dosahu od vás. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *