10 najkrajších interiérov súčasnosti, časť 1

Hoci krása je vec mimoriadne subjektívna (ak nie najsubjektívnejšia), predsa len existujú rebríčky, ktoré zostavujú odborníci zo všetkých oblastí a v ktorých nájdete rôzne kategórie. Tá s názvom „najkrajší interiér“ je mimoriadne obľúbená, pretože v interiéroch áut trávime predsa viac času ako pozeraním sa na svoje auto zvonku. Ktoré to pre tento rok vyhrali?

Range Rover Velar

 

V rebríčku interiérov je jedným z tohtoročných výhercov unikátny model Range Rover Velar. Ten priniesol interiér plný tej najkrajšej kože, ušľachtilých kovov a v neposlednom rade aj digitálnych technológií. Vďaka tomu si ľudia, ktorí ho vlastnia, môžu užívať naozaj kopu nádherných detailov, ktoré sú nádherné a príjemne sa používajú. Len s tou spoľahlivosťou by to mohlo byť lepšie. 


Rolls-Royce Phantom 2019

 

Nový Rolls-Royce Phantom, na ktorý čakali všetci milovníci naozajstného anglického luxusu, nemôže v tomto rebríčku chýbať. Strop zložený z tisícok malých LED žiaroviek, dohromady vytvárajúci nádherný hviezdny strop (oblohu), je naozaj krásny. Prvotriedne materiály tu sú použité prakticky na všetkom a všade, aj tam, kde si to nikto nikdy nevšimne. 



BMW radu 8

 

BMW radu 8 prišlo do predaja len minulý rok a tento rok rovno zhrablo jednu z trofejí za najkrajší a najprepracovanejší interiér celého roka. Krásny, prísne účelný, ale mimoriadne kvalitný chladný interiér je presne to, čo by ste od tejto značky očakávali. Len sa pozrite na tie línie, no nie sú presným opakom slova „nevkus“?


Audi A8 L

 

Audi je už celé roky preslávené naozaj kvalitnými interiérmi, ktoré v jej triede značiek nemajú obdoby. Vďaka unikátnym riešeniam a prvotriednemu spracovaniu tých najkvalitnejších materiálov sa dá povedať, že zrejme neexistuje nikto, kto by odolal túžbe usadiť sa tu a vyťažiť z tejto krásy maximum. 



Nezabúdajte, že ani to najkrajšie auto a najkrajší interiér sa nezaobíde bez toho, čo ich udrží v bezpečí – kvalitné zimné pneumatiky sú totiž základ.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *