Vyberáme pre vás: Top najlacnejšie ALU disky

modely diskov

Hľadáte si na vášho tátoša nové elektróny? V dnešnom článku sme pre vás vybrali top produkty z našej ponuky. Teda, ani nie tak top, ako skôr top najlacnejšie. Za elektróny nemusíte vyhodiť stovky eur, v našej ponuke začínajú všetky modely niekde okolo 70 eur za kus. Za túto cenu môžete mať na aute kus peknej práce z kvalitného materiálu. Dosť bolo rečí, vrhnime sa na jednotlivé produkty.

top najlacnejšie ALU disky

Najklasickejšia klasika

Ako prvé vám predstavíme hliníkové disky značky Enzo, ktoré sa hodia na väčšinu áut. Klasický 5-cípy dizajn v peknej striebornej farbe zabezpečí, že vaše auto omladne aj o desať rokov. Konkrétne tento model je medzi našimi zákazníkmi obľúbený úplne najviac. Jeho cena začína pri rozmeroch 5,5×14 pod 66 eur za jeden kus. Za približne 250 eur tak získate nové elektróny na celé auto.

Pre tých, ktorí potrebujú o jednu nohu viac

Nemyslíme tým, že by ste mali problémy s rovnováhou. Niektorým ľuďom sa jednoducho nepáčia disky s piatimi nožičkami. V tomto prípade síce zostaneme pri značke Enzo, no tento model hliníkových diskov ponúka mierne odlišný dizajn. Jeho cena začína pod 71 eur, čo je v tomto prípade stále veľmi rozumná voľba.

Máte radi tmavšie farby?

Tento model nie je až tak odlišný od toho prvého, no pre mnohých je lákavý najmä vďaka svojej tmavej farbe. Značka Dezent vám ponúka model TD Dark, ktorý láka na svoj podarený, jednoduchý dizajn a solídnu kvalitu za veľmi prijateľnú cenu. Ak sa vám strieborné elektróny nepáčia, toto je pre vás voľba číslo 1. Ich cena začína približne na 71 eurách.

Kto chce z auta limuzínu

Pri značke Dezent zostaneme, no tento model elektrónov najčastejšie vidíme na dlhších sedanoch prémiových značiek. Za necelých 77 eur získate disk, ktorý spraví limuzínu aj z Felície. Okej, to možno nie, no bude vyzerať dobre na väčšine áut a dodá im trochu noblesy.

Vystúpte z davu

Ak máte radi oceľové farby, model Dezent TX Graphite je pre vás ako stvorený. Jeho cena začína okolo 80 eur a svojim vzhľadom sa výrazne odlišuje od všetkých vyššie spomínaných diskov.

Prezrite si celú našu ponuku

Ak sa vám ani jeden z ponúkaných diskov nepáčil (čo je dosť nepravdepodobné), možno nájdete svoj vysnívaný v našej ponuke. Nezabudnite, že kolesá robia autá, tak vyberajte dobre. Nezabúdajte, že dopravu máte u nás zdarma a pri nákupe diskov spolu s pneumatikami máte u nás montáž a vyváženie grátis.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *