Najlacnejšie elektróny? Pozor na kvalitu!

ako správne umyť disky

Elektróny sú tovar, ktorý nám (vo väčšine prípadov) sľubuje kvalitu. Vyberáme si ich preto, lebo sú krajšie, pevnejšie a jednoduchšie sa udržujú. Ako sú na tom rôzne lacné elektróny z podozrivých zahraničných e-shopov? Naozaj sa kvalitou vyrovnajú značkovým kusom?

Najlacnejšie elektróny Pozor na kvalitu

Lákavá cena

Hlavným lákadlom podozrivých e-shopov je prekvapivo nízka cena. Mladí šoféri ľahko podľahnú pozlátku, ukážkovým fotografiám ponúkaných modelov a do očí bijúcej výhodnej sume, ktorá púta všetku pozornosť. Málo z nich si však uvedomuje, že pri nízkej cene zaplatia rovnako vysokú daň – len v inej podobe. Kvalita hliníkových diskov klesá s ich cenou. Ak už rozmýšľate nad novými elektrónmi, radšej sa poobzerajte po značkových produktoch. Podobné je to aj pri všetkých ostatných súčiastkach a doplnkoch pre autá. Produkty na zahraničných trhoch sú niekedy až 10 násobne lacnejšie, no mnoho z nich nemá ani homologizáciu a kvalitou sa na míle vzďaľujú od produktov od autorizovaných predajcov.

Podozrivé zliatiny

Prečo sú však tieto lacné ALU disky horšie? Všetko začína aj končí pri zliatine a jej spracovaní. Lacné disky používajú najlacnejšiu možnú zliatinu, ktorá je mäkká a ani zďaleka nie tak pevná, ako jej značková konkurencia. Na lacných zliatinách sa už po krátkom čase začnú prejavovať nezdravé vplyvy a disky začnú meniť svoj vzhľad.

Údržba ako pri plechových diskoch

Zabudnite na „nezničiteľnosť“ poctivých hliníkových elektrónov. Pri čistení lacných elektrónov stačí trochu pritlačiť s kefou a všetko to pozlátko ide dole spolu s nečistotami. Po pár umývaniach sa vám môže stať, že vám na aute ostanú kolesá pripomínajúce klasické plecháče.

Výsledok?

Kúpili ste produkt, ktorý je cenovo niekde medzi plechovými diskami a elektrónmi, no má vlastnosti plechových diskov. V konečnom dôsledku škodíte sami sebe a najmä vášmu autu.

Ak túžite po skutočnej prestíži, ktorú poskytujú elektróny, navštívte náš e-shop a vyberte si z ponuky kvalitných ALU diskov. Nezabudnite využiť náš konfigurátor, v ktorom jednoducho nájdete svoje auto a môžete naň „nahodiť“ vybrané disky a ubezpečiť sa, či  budú na aute vyzerať dobre.

pozrite si krasne znackove alu disky za najlepsie ceny v nasej ponuke

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *