Najlacnejšie pneu s vynikajúcimi vlastnosťami

Najlacnejšie pneu s vynikajúcimi vlastnosťami

Začala sa jar, čo naznačuje, že sa nám blíži čas kedy budeme musieť začať prezúvať pneumatiky zo zimných na letné. Poďme sa pozrieť na najlepších kandidátov na prezutie podľa tých najlacnejších, no s mimoriadnymi jazdiacimi vlastnosťami zároveň. 

Najlacnejšie pneu s vynikajúcimi vlastnosťami

S rastúcimi cenami a bez viditeľného rastu platov je dnes vhodné ušetriť tam kde sa len dá. Našťastie vo výbere pneumatík sa dajú nájsť aj také, na ktorých neminiete polku svojej výplaty. Lacná cena pneumatiky síce môže byť na prvý pohľad odraďujúca, avšak nie je lacná pneumatika ako lacná pneumatika. Na našej stránke sme pre vás našli 5 pneumatík za lacné ceny, ktorých jazdiace vlastnosti vskutku nesklamú.

Hankook Ventus Prime 4

Snáď najlepšie voľba s hladiska jazdných vlastností sú pneumatiky Hankook Ventus Prime 4, ktorých cena sa začína od 83 €. Vo všetkých kategóriách testov (https://www.tyrereviews.com/Tyre/Hankook/Ventus-Prime-4.htm)  sa pohybuje v skóre okolo 90%. Najlepšie sú na krátke brzdné dráhy v mokrých podmienkach. Majú veľmi dobrú ovládateľnosť aj na suchu a takisto aj krátke brzdenie. Jediné nevýhody sú nízka odolnosť voči aquaplaningu a vysoký vonkajší hluk.

Nexen N Blue 4 Season

Druhá najlepšia voľba by mohli byť pneumatiky Nexen N Blue 4 Season, ktoré na našom obchode nájdete od 50 €. V testoch (https://www.tyrereviews.com/Tyre/Nexen/N-Blue-4-Season.htm)  jej vlastností sa pohybuje okolo 80% v každej kategórii. Pneumatiky Nexen sú exemplárne hlavne v pomalej opotrebovanosti. Sú to celosezónne pneumatiky, takže si ich nazujete, a na 4-5 rokov by ste mali mať pokoj. V zime majú taktiež spoľahlivé kvality.

Matador MP 47 Hectorra 3

Matadorky sú pre nás zvučným menom, a určite malo už veľa z nás s nimi skúsenosti. Hectorra 3 model prináša podobné výsledky v testoch (https://www.tyrereviews.com/Tyre/Matador/MP-47-Hectorra-3.htm )  ako Nexen N Blue, avšak líši sa od nich menšou menšou záťažou na spotrebu, a horším narábaním vo vlhkých podmienkach. U nás ich nájdete v cenovej relácii medzi 45-80€ záležiac od rozmeru. Jedná sa o letné pneumatiky.

Barum Brillantis 2

Barum ako známa značka tiež ručí svojou kvalitou, avšak tento model vyšiel v recenziach (https://www.tyrereviews.com/Tyre/Barum/Brillantis-2.htm ) približne o 10% horšie vo všetkých kategóriách oproti pneumatikám vyššie. Taktiež sa vyznačujú pomalým opotrebovaním, a nájdete ich u nás od 40 do 80 € za pneumatiku.

Premiorri Solazo

Pôvodom z ukrajiny, tieto pneumatiky mali v testoch takisto spoľahlivé výsledky, avšak najmenšie hodnotenie (https://www.tyrereviews.com/Tyre/Premiorri/Solazo.htm  ) zo všetkých prítomných v tomto článku. Na našej stránke sú kupované často najmä kvôli ich nízkej cene začínajúcej od 35 €.

Ak chcete nájsť vhodné pneumatiky na leto, neváhajte navštíviť našu stránku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *