5 zaujímavých dizajnov hliníkových diskov

Existuje toľko rôznych štýlov, dizajnov a druhov hliníkových diskov, že vybrať ten najkrajší je skutočne výzva.

Hliníkové disky sú obľúbeným vylepšením pre automobilových nadšencov, ktorí chcú vylepšiť vzhľad svojich vozidiel. V tomto článku sa pozrieme na niektoré z najkrajších modelov alumíniových diskov, ktoré ťa určite zaujmú.

Vossen CVT: Tento fascinujúci viac lúčový disk s konkávnym dizajnom, ktorý mu dodáva elegantný a športový vzhľad zaujme hneď na prvý pohľad.  Dodáva sa v rôznych povrchových úpravách vrátane lesklej čiernej a striebornej metalízy, vďaka čomu sa dá ľahko zladiť s akoukoľvek farbou auta.

HRE P101: Tento krásne “ukovaný” alumíniový disk je známy pre svoj zložitý dizajn a kvalitnú konštrukciu. Vyznačuje sa dizajnom siedmich lúčov s jedinečným vzorom krútených lúčov, ktorý mu dodáva jedinečný vzhľad.

BBS RS: Síce klasický dizajn, ktorý existuje už desaťročia. No stále však zostáva jedným z najkrajších a nadčasových dizajnov na trhu. Vyznačuje sa jednoduchým, ale elegantným viac lúčovým rozvrstvením, ktoré vyzerá skvele na takmer každom aute.

ADV.1 ADV05:  Elegantný a moderný hliníkový disk, ktorý má päť lúčový dizajn s konkávnym profilom. Dodáva sa v rôznych povrchových úpravách, vrátane matnej čiernej a brúseného hliníka, vďaka čomu je všestrannou voľbou pre každého automobilového nadšenca.

Rotiform LHR: Tento jedinečný alumíniový disk sa vyznačuje dizajnom delených lúčov s hlbokým konkávnym profilom. Dodáva sa v rôznych povrchových úpravách, vrátane lesklej čiernej a zlatej, vďaka čomu je odvážnou a pútavou voľbou pre tých, čo radi ohúria.

Samozrejme toto je len niekoľko z desiatok dychberúcich modelov hliníkových diskov dostupných na trhu. Pri výbere sady kolies pre vaše auto je dôležité zvážiť veľkosť, štýl a materiál, ako aj vaše osobné preferencie a rozpočet. Či už idete po klasickom alebo modernom vzhľade, určite u nás nájdete súpravu kolies, vďaka ktorým bude vaše auto vyzerať čo najlepšie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *