Najzvláštnejšie javy, aké sa kedy na udiali na cestách

Na cestách sa niekedy dejú čudné veci. To asi vieme všetci. Pokiaľ tam ale nebudeme počítať také klasiky, akými sú napr. čierne mačky, na cestách sa dejú aj iné, rozmanitejšie udalosti. Poďte sa s nami pozrieť na to, čo sa vo svete deje, na miestach, kde okolo jazdia len autá a autobusy. Zamerali sme sa na Anglicko, kde sa evidentne deje zvláštnych vecí viac než inde vo svete.

Nafukovací Santa Claus? Áno

V novembri 2018 niekto prevážal nafúknutého Santa Clausa v obrovskej veľkosti. Stalo sa to v Anglicku, kde na okoloidúcich tým čakali pomerne skoré Vianoce. Samozrejme, celá udalosť pomerne výrazne spomalila premávku. Mnohí vodiči totiž odstavovali svoje vozidlá a smiali sa na obrovskom Santovi na mieste, kde nemal čo hľadať.

Kamión plný ružových podprseniek

V januári 2019, iba o niečo viac ako dva mesiace od udalosti so Santa Clausom, sa na diaľnici A14, opäť v Anglicku, udiala ďalšia zaujímavá vec. Havaroval tam totiž nákladný automobil, ktorý viezol obrovské množstvo ružových podprseniek. Viete si predstaviť, ako asi horia umelé podprsenky, však? Rozhodne zaujímavý úkaz. 

Vodiči hrajúci kriket počas obrovskej zápchy

Na diaľnici číslo M11 sa pred pár rokmi udiala zaujímavá vec. Pri mestečku Duxford došlo k obrovskej zápche spôsobenej nehodou niekoľkých vozidiel. Z dôvodu pristávania záchranárskeho lietadla bola uvoľnená diaľnica, čo hneď využili ľudia stojaci v zápche. Začali hrať kriket. Ostatní venčili psov a vodiči nákladniakov zase rozdávali vodu. ☺

Pozor, labuť na ceste

Zrejme aj kvalitné pneumatiky pomohli policajtom dobrzdiť pred úbohou labuťou, ktorá sa zatúlala pri známom anglickom meste Cambridge. Policajti labuť chytili a vzali do auta. Záchranná misia sa v tomto prípade podarila. Množstvo zvierat ale, žiaľ, také šťastie nemá.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *