Milujem svoje auto. Hovoríte si to aj vy?

Mať rád alebo dokonca milovať svoje auto nie je nič zlé. Ak sme si auto dlho vyberali a dali sme zaň veľkú sumu peňazí, je to pomerne logické. Najmä u mužov je láska k autám bežnou a nie je na nej nič nezvyčajné. Dnes si však prečítate o bláznoch, ktorí to s láskou k autám tak trošku preháňajú. Takáto porucha sa pritom volá mechanofília. Ale veď názor si urobte sami.

Nathaniel z amerického Arkansasu miluje svoj Chevrolet Monte Carlo

Kde sa takéto veci dejú? Predsa v Amerike. Takmer bez výnimky. Iný nie je ani prípad Nathaniela, ktorý sa tak „trošku“ zaľúbil do svojho auta Chevrolet Monte Carlo. So svojím príbehom vystúpil dokonca aj v televízii TLC v rámci relácie „Moja zvláštna úchylka“, kde sa dokonca so svojím autom aj bozkával. 

Meno jeho miláčika je Chase. Chase mu pritom poriadne obmedzuje život – nemôže ho nevidieť dlhšie ako 24 hodín a keď ho niekto poškriabe, Nathaniel si aj poplače. V relácii sa priznal k tomu, že najviac si užíva, keď je pod ním. Podľa neho to bola „láska na prvý pohľad“. Obzvlášť zaujímavý je pohľad na Nathaniela, ako sa bozkáva s nárazníkom. Nuž, láske evidentne nerozkážeš. P. S.: Pozrite si toto naozaj nechutné video

Je tu aj ďalší mechanofil a jeho láskou je starý VW Beetle

Edward Smith je ďalším mechanofilom na dnešnom krátkom zozname. Chváli sa pritom tým, že „spal“ s viac ako tisíc autami (to asi nie je to, čo počúvate v krčme od kamošov). Aj keď áut vystriedal veľa, nakoniec sa tento svojrázny Američan unormálnil (hm, ako tak) a zostal verný Vanille, starému VW Beetle zo 60. rokov. 

Jeho biela láska je v dokonalom stave a berie ju dokonca aj na rande, kde sa jej pravidelne pýta, ako sa cíti a ako sa má. Snáď má v dobrom stave aj svoje letné a zimné pneumatiky. ☺ Edov príbeh spoznáte vďaka tomuto videu

Poznáte niekoho, kto má nezdravý vzťah k svojmu autu? Ak áno, dajte nám vedieť do komentárov. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *