Najlepšie kúpaliská na Slovensku, ktoré si spojíte s výletom, časť 2

V našom letnom špeciále a jeho druhom pokračovaní sa dozviete o ďalších skvelých a inšpiratívnych kúpaliskách, ktoré môžete pekne spojiť s rodinným výletom. Keď už sme toto leto na Slovensku, tak poriadne. ☺ Poďme na to!

Za dúhou sa nechodí len na pochody, ale aj na kúpalisko do Partizánskeho

Kúpalisko Dúha v Partizánskom je otvorené výhradne v lete a ponúka množstvo rôznorodého vyžitia. Umiestnené je len kúsok pod lesom a nájdete tu napr. klasický plavecký bazén, ale aj sedací oddychový bazén alebo detské brodisko. Pre športovcov je tu volejbalové ihrisko a pre decká zase pieskoviská. Výlet si môžete urobiť v rámci pekného, typického slovenského mesta Partizánske. 

Slávne Rajecké Teplice spoja príjemné s príjemným

Priamo v Rajeckých Tepliciach, pod krásnym vrchom, kde je vyhliadka s názvom Skalka, ponúka kúpalisko Laura vodu s teplotou 25 až 27 stupňov, pričom tu je taktiež ako plavecký bazén, tak aj detský. Možno trochu netradične sa tu nachádza dokonca aj minigolf. Takže ak máte golfové ambície, šup nabaliť rodinu a hor sa do Rajeckých Teplíc.

Poznáte Santovku? Poďte sa okúpať v minerálke

Letné termálne kúpalisko Santovka je preslávené napr. aj tým, že sa tu kúpal dokonca aj Alexander Dubček. Ide o unikátne postavené kúpalisko, kde sú „kade“ vytesané priamo do kameňa – travertínu. Je tu liečivá voda, ktorá pomôže pri reumatických ochoreniach a taktiež chránia. Pekne si tu posedíte a zároveň sa budete cítiť ako v Turecku, pretože tunajšie „kade“ sa podobajú práve na turecké bazéniky pamukkale. 

Boli ste už na niektorej z týchto letných oddychových zón? Ak áno, dajte nám to vedieť do komentárov, naši fanúšikovia sa potešia ďalším tipom priamo od návštevníkov. Ak sa len chystáte, tak nezabudnite na kvalitné pneumatiky a pošlite foto. ☺

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *