Najbláznivejšie kolesá: Zasmejte sa na týchto špecialistoch

Niekto, keď sa pozrie na svoje auto, vidí krásneho a elegantného spoločníka na štyroch kolesách. Ten druhý ale vidí príležitosť, ako si ho prispôsobiť do takej miery, až to trochu, ako to slušne povedať, preženie. Práve preto sme pripravili tento mini článok, pri čítaní ktorého budete mať možnosť sa nahlas zasmiať na tom, čo sú ľudia schopní dať si na svoje auto.

Medvedíkovské disky Ronal URS

Tieto kolesá s názvom Ronal URS vyzerajú ako prítulný plyšový medvedík, až na to, že sú to disky. Tieto „štrnástky“ sú strieborné s čiernymi detailmi a na foto ich môžeme vidieť na dvojkovom Golfe. Wow. 

Arelli Rook Assassyn 

Tieto chrómové, mimozemsky pôsobiace disky, vyzerajú, akoby ich navrhol niekto, kto bol aktívne pod vplyvom LSD. 20- až 22-palcové disky v tomto dizajne vyzerali najmä na japonských autách naozaj zaujímavo a všade, kde ste sa s nimi objavili, ste sa stali hviezdami. Dobrými? To si nie sme takí istí. 

Lenso Roulette Wheels

Tieto disky sa ideálne hodia niekam do kasína, ale rozhodne nie na cesty. Majiteľ vozidla na fotke si ale zjavne myslí opak a každému chce ukázať, že kasína má rozhodne mimoriadne rád. ☺ Na týchto kolesách nájdete nielen ruletu, ale aj špeciálnu a najmä originálnu kožu priamo od Louis Vuittona. Čo poviete na tento úlet?

Kolesá Status Grinder

Ani tie najlepšie pneumatiky vám nepomôžu, ak máte na aute toto. Ide o jednolúčové disky ktoré umožňujú dokonca aj výmenu bŕzd bez potreby ich odstraňovania z auta. 20- a viac-lúčové disky v prevedení tohto modelu ste si mohli zakúpiť pred niekoľkými rokmi, podľa všetkého ale veľa ľudí túto chybu nespravilo. 

Odporúčame sa riadiť tým, čo nájdete na našej stránke – u nás totiž čakajú naozaj vkusné disky a najlepšie pneumatiky. ☺ Tak šup, vyberte si aj vy svojich nových parťákov. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *