Kvalitné pneumatiky za výhodnú cenu? Predsa Barum

Barum-zimne-pneumatiky

Aké sú kvalitné pneumatiky? Spoľahlivé, za prijateľnú cenu a s dobrým umiestnením v testoch ADAC. Pripravili sme pre vás prehľad našich najpredávanejších pneumatík značky Barum s detailným popisom a ich technickými špecifikáciami. Každá z týchto pneumatík sa líši parametrami tak, aby dosiahla čo najlepšie jazdné vlastnosti pre vaše auto.

Kvalitné pneumatiky za výhodnú cenu? Predsa Barum

Naše najpredávanejšie Barum pneumatiky:

  • Zimné pneumatiky Barum POLARIS 3 195/65 R15
  • Letné pneumatiky Barum BRILLANTIS 2 165/70
  • Letné pneumatiky Barum BRAVURIS 3HM 205/55

Zimné pneumatiky Barum POLARIS 3, šírka 195, výška 65 a vnútorný priemer 15

Model Polaris 3 na zimnú sezónu pre osobné, crossover alebo malé úžitkové autá patrí medzi naše najpredávanejšie pneumatiky značky Barum. V testoch ADAC sa v roku 2016 umiestnili na dvanástom mieste. Znova by si ich kúpilo znovu až 80 % ľudí.

Ich správanie na suchej aj mokrej vozovke bolo hodnotené ako veľmi dobré. Ide o spoľahlivú pneumatiku. Prekvapivé výsledky dosiahla aj v zime na horách.

Letné pneumatiky Barum BRILIANTIS 2, šírka 165, výška 70 a vnútorný priemer 14

Letné pneumatiky Barum Briliantis 2 sú opäť pre osobné, crossover, alebo malé úžitkové autá so stredným odporom. V testoch ADAC skončili v roku 2016 na jedenástom mieste. Zákazníci sú s pneumatikami spokojní a opäť by si ich kúpilo 70 % ľudí.

Voči ostatným letným pneumatikám je ich výhoda v nižšej cene a sú postačujúce aj pre náročnejších vodičov. Tento druh pneumatík je vhodný pre bežnú jazdu po dostatočne upravených cestách.

Letné pneumatiky Barum BRAVURIS, šírka 205, výška 55 a vnútorný priemer 15

Robustnejšia pneumatika, model Bravuris 3HM, patrí k pneumatikám s vysokou priľnavosťou k vozovke, či už na suchom, alebo mokrom povrchu. Zákazníci si pochvaľujú najmä skvelý pomer ceny a výkonu pneumatiky.

Táto pneumatika nepatrí k najtichším na trhu, no okrem štandardných vozidiel je určená aj pre luxusné autá značky, ako je napr. Mercedes a vyrába sa v rôznych rýchlostných indexoch. Týmto sa značka Barum vyzdvihla, nakoľko v minulosti pneumatiky pre autá tejto kategórie nevyrábali.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *