Veľký test celoročných pneumatík od ADAC

test pneumatiky

Leto je v plnom prúde a vy ste zistili, že vaše pneumatiky pomaly ale isto dožívajú? Na nové zimné je ešte čas a kúpa letných vám príde zbytočná? Práve teraz možno nastal čas dať šancu celoročným. Ste pri celoročných pneu úplný nováčik alebo ich kupujete pravidelne? V oboch prípadoch vám pri  rozhodovaní pomôže dnešný článok. veľký test celoročných pneumatík od ADAC

Aj v dnešnom článku sme vybrali päť produktov podľa výsledkov z posledného testu celoročných pneumatík od spoločnosti ADAC. Vybrali sme tie, ktoré skončili na prvých piatich priečkach. Všetky „víťazné“ pneumatiky nájdete, samozrejme, v našej ponuke, a to v rôznych rozmeroch.

5. Pirelli

Na piatom mieste sa podľa testov umiestnil model Pirelli Cinturato All Season, ktorý nájdete v našom e-shope s cenovkou do 100 €. Cena sa nelíši ani od tej odporúčanej v Nemecku a pneumatiky získali priemerné hodnotenie.

4. GoodYear

Na štvrtom mieste sa umiestnili pneumatiky GoodYear Vector 4 Seasons. O niečo lacnejší model získal trochu lepšie hodnotenie a zároveň púta pozornosť skutočne netradičným vzhľadom dezénu. Cena v našom e-shope je výrazne nižšia ako tá, ktorú uvádzajú ako priemernú na stránke ADAC.

3. Nokian

Bronzovú priečku obsadili pneumatiky Nokian Weatherproof, pri ktorých uvádzajú cenovku 95 €, no v našom e-shope ich zoženiete za menej ako 60 €. Značka Nokian pri väčšine modeloch ponúka skvelý kompromis medzi kvalitou a cenou.

2. Vredestein

Striebornú medailu obsadili pneumatiky Vredestein Quadrac 5. Za menej ako 90 € získate pneumatiky vyššej kvality a nemusíte riešiť, v akom ročnom období na nich jazdíte. Keďže ich máme na sklade, môžete si ich objednať okamžite.

1. Michelin

Nie je žiadnym prekvapením, že na prvom mieste sa umiestnili pneumatiky Michelin Crossclimate. Napriek najlepším výsledkom zo všetkých testovaných modelov ich môžete mať už za menej ako 82 €. Ak máte záujem dozvedieť sa viac o jedných z naj pneumatík na trhu, nezabudnite si prečítať jeden z našich starších článkov.

usetrite viac a vyberte si vyhodne celorocne pneumatiky z nasej ponuky s montazou na disk a vyvazenim zadarmo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *