215 55 R16: Univerzálne pneumatiky pre každú situáciu

pneumatiky s rozmermi 215-55-r16

V dnešnom článku sa pozrieme na nasledujúci rozmer pneumatík. 215 55 R16 je jeden z najčastejšie používaných a vyhľadávaných rozmerov. Kolesá s týmto rozmerom vyzerajú dobre na väčšine áut a my pre vás vyberieme tie najlepšie, ktoré zažiarili v poslednom teste. 215 55 R16: Univerzálne pneumatiky pre každú situáciu

Tento výber sme pre zmenu nezaložili na oficiálnych výsledkoch spoločnosti ADAC, ktorá pravidelne testuje pneumatiky, ale na reálnych skúsenostiach ľudí, ktorí tieto pneumatiky používajú. Výsledky však dopĺňame aj hodnotením, ktoré pneumatikám udelili ADAC a AutoBild.

Nokian Line

Tieto pneumatiky skončili v teste, z ktorého čerpáme informácie, na prvom mieste. Z 39 recenzií získali celkové hodnotenie 93 %. ADAC ich v roku 2016 ocenil štyrmi hviezdičkami a tento rok dostali 3 hviezdičky.

Pirelli Cinturato

Druhé nami vybrané pneumatiky sa umiestnili na skvelom siedmom mieste. Pirelli Cinturato získali celkové hodnotenie 84 % na základe 14 recenzií. Slabšie hodnotenie získali len kvôli vyššej hlučnosti, za ktorú im ľudia udelili v priemere 76 %. AutoBild ocenil tieto pneumatiky v roku 2017 piatimi hviezdičkami.

Goodyear EfficientGrip Performance

Tretie pneumatiky, ktoré sme sa rozhodli zaradiť do tohto rebríčeka, získali celkové hodnotenie 81 % na základe 134 recenzií. ADAC ich v roku 2016 aj v roku 2017 ocenil štyrmi hviezdičkami. V teste sa umiestnili na deviatom mieste.

Vyberajte s rozumom

Do nášho zoznamu sme zaradili tri produkty, ktoré boli ohodnotené ľuďmi aj agentúrami a napriek tomu sa zaradili do skupiny desiatich najlepších produktov s rozmerom 215 55 R16. Pri výbere pneumatík sa aj vy spoliehajte na testy od spoločnosti ADAC, na skutočné skúsenosti kupujúcich alebo si nechajte poradiť od nás – či už prostredníctvom nášho blogu, alebo nás kontaktujte priamo. Radi vám pomôžeme s výberom nových pneumatík.

zacnite vyberat najvyhodnejsie letne pneumatiky z nasej ponuky s montazou na disk a vyvazenim zadarmo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *