Elektróny: Lákadlo mladých šoférov

Elektróny: Lákadlo mladých šoférov

Hrdzavé staré disky a polámané plastové puklice už dávno nie sú moderné a vyhľadávané. Väčšina (najmä mladých) šoférov sa čím ďalej viac zaujíma o výnimočné vlastnosti elektrónov. Čím elektróny vynikajú nad klasickými starými diskami?

Elektróny: Lákadlo mladých šoférov

Hmotnosť

Prvou výhodou je výrazný rozdiel v hmotnosti. Elektróny sú navrhnuté bez zbytočných častí, ktoré nám iba pridávajú nechcené kilogramy. Auto s elektrónmi je nielen trochu ľahšie, no aj samotná manipulácia s kolesami pri ich výmene je omnoho jednoduchšia. Ich kúpou zmiernite aj riziko pádu starého regálu v pivnici pod váhou vašich náhradných (zimných alebo letných) kolies.

Jednoduchá údržba

Čistenie elektrónov je omnoho jednoduchšie oproti hodinám trápenia so starými diskami. Vďaka svojmu dizajnu sa v nich neusádza toľko nečistôt, vďaka materiálu vám po týždni nezhrdzavejú a vy tak nemusíte vynakladať zbytočné úsilie na ich údržbu. Občasná aplikácia ochranného spreja a prúd vody udrží vaše elektróny vždy pekné a čisté.

Vzhľad luxusného auta

Viete si predstaviť nejakú limuzínku alebo športové auto bez elektrónov? S plastovými puklicami, spoza ktorých vykúka čierno-hrdzavý disk a púta na seba pozornosť? Elektróny sa od výroby dávajú na nové autá. Prečo by ste vy tomu vášmu tiež nemohli ubrať pár rokov? Okrem toho sa nemusíte báť, že vám počas jazdy po jamách odletí puklica. Alebo že vám ju nejaký dobrák v noci nezoberie a nahodí na svoju eMBéčku.

Akú farbu zvoliť? Použite náš konfigurátor

Veľmi populárne sú elektróny v čiernom prevedení. Nemusia však vyniknúť na čiernom aute a výsledný efekt je tak nulový. Potrebujete si vytvoriť predstavu o vzhľade vášho auta s elektrónmi vybranými v našom e-shope? Mysleli sme na to!

 

Použite náš konfigurátor. Jednoducho si vyberiete presný model vášho auta a následne ho už len obliekate do všetkých možných variácií kolies. Vďaka tomu presne viete, ako bude vaše auto vyzerať a vyhnete sa tak sklamaniu z finálneho vzhľadu.

pozrite si krasne znackove alu disky za najlepsie ceny v nasej ponuke

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *