V akom aute je ideálne stráviť apokalypsu?

Rok 2020 nezačal zrovna najlepšie. Stratili sme basketbalistu Kobeho Bryanta, General Motors ukončil činnosť svojej kedysi legendárnej značky Holden… a teraz je tu koronavírus. Čo ešte príde? Ak chcete byť pripravení aj na ten najhorší možný variant, teda na apokalypsu, v týchto autách ju rozhodne strávite radšej, než v priemernej Škode Fabia.

Ford Police Interceptor

 

Americká legenda, policajné vozidlo vyvinuté špeciálne pre policajné zložky USA, je pripravené udrieť naozaj tvrdo. Dokáže odolať nárazu v až 120-kilometrovej rýchlosti, a to dokonca zozadu. Okrem toho sú tu aj tri rady sedadiel a kopec miesta na rôzne pomôcky, ktoré budete potrebovať na ceste postapokalyptickým svetom. A, samozrejme, sú tu aj špeciálne kvalitné pneumatiky.

Jeep Gladiator Rubicon

Toto auto je legenda sama o sebe, ktorá sa znovuzrodila iba minulý rok, kedy koncern FCA predstavil toto auto ako nástupcu legendy z rokov dávno minulých. Je tu základ z modelu Wrangler, ale vylepšený všelijakými odolnejšími verziami všetkých dôležitých súčastí auta. S týmto autom sa dostanete prakticky všade. 

Sherp: Je to auto alebo loď?

Táto autoloď je kompletne obrnená a dokáže prejsť nielen Karpaty alebo Tatry, ale aj menšie rieky. Obrovské pneumatiky sa postarajú o to, že prejdete nielen po najväčších kameňoch, ale aj na ľade, snehu a taktiež aj prudké stúpania. Toto je auto, ktoré na úteku nezastaví prakticky nič. Iba ak nedostatok paliva. 

Pancierovaný Chevrolet Suburban

Táto americká klasika je ako vystrihnutá z rôznych sci-fi alebo FBI filmov. Aj táto obluda prežije hneď niekoľko nárazov. Pancierovaná verzia má kopu miesta pre všetko a využívajú ju vlády v štátoch v USA a v Kanade. Aj v tomto aute by ste mali dostatok luxusu a miesta na prežitie apokalypsy. 

V ktorom aute si viete predstaviť prežiť niečo také hrozné vy? Nezabúdajte na stále dofúkané pneumatiky. ☺

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *