Čo by mala spĺňať spoľahlivá predajňa pneumatík?

predajňa pneumatík

Podľa vyhlášky by dobrá predajňa mala recyklovať pneumatiky. Ceny by mali byť uvedené vrátane DPH a doručenie by nemalo trvať dlhšie než 24 hodín. Čo ešte je znakom spoľahlivej internetovej predajne pneumatík?

čo by mala spĺňať spoľahlivá predajňa pneumatík?

Pribúdajúce množstvo predajní pneumatík spôsobilo, že pre bežného zákazníka je niekedy ťažké zorientovať sa. Rozdiely nemusia byť iba v cenách a sortimente, ale iný môže byť aj prístup jednotlivých predajcov. Práve kvôli nemu je nutné, aby ste vedeli rozlíšiť spoľahlivý predaj pneumatík od iných, nezodpovedných obchodníkov.

Nie je čo skrývať

Spoľahlivý predajca pneumatík nemá čo skrývať. Vo väčšine prípadov ponúka aj e-shop, kde poskytuje sortiment prehľadne zoradený do kategórií. Cena každej pneumatiky by mali byť viditeľne uvedené vrátane DPH, prípadne ďalších poplatkov. Na webovej stránke spoľahlivého predajcu by ste okrem ponuky mali nájsť aj jeho úplné kontaktné údaje, obchodné podmienky a technickú podporu. Nemali by chýbať tiež často kladené otázky, prípadne recenzie od reálnych zákazníkov, ktorí tu už nakupovali.

Webová stránka predajcu by mala obsahovať tiež detailné informácie o tom, ako môžu zákazníci nakupovať, zaplatiť za pneumatiky alebo disky a ako im budú následne doručené. Proces doručenia by mal byť realizovaný do 24 hodín. Kvalitný predaj tiež podľa vyhlášky poctivo recykluje pneumatiky.

Klient na prvom mieste

Pre NAJpneu je klient na prvom mieste. Ponúkame kvalitné pneumatiky, ktoré spĺňajú všetky potrebné normy. Na našom e-shope nájdete prehľadné kategórie. V nich si môžete vybrať z hliníkových alebo plechových diskov, ale aj z letných, zimných či celoročných pneumatík, určených pre malé úžitkové a OFFRoad-ové vozidlá. Každý kus tovaru zahŕňa všetky špecifikácie.

Môžete nás kedykoľvek kontaktovať cez formulár. K dispozícii je aj technická podpora a blog, v ktorom nájdete tematické články s pridanou hodnotou. Doručujeme do 24 hodín a pri nákupe pneumatík spolu s diskami získate od nás montáž s vyvážením úplne zadarmo.

Dostanete tak kompletné kolesá pripravené na montáž. Ponúkame tiež bezplatnú dopravu a garantujeme najlacnejší nákup. To znamená, že to, čo si u nás vyberiete, nenájdete lacnejšie nikde inde. Ak áno, pokúsime sa vám cenu ešte znížiť.

vyberte si z nasej ponuky vyhodne pneumatiky najlepsich znaciek

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *