Veľký test zimných pneumatík od ADAC pre rok 2017

stopa zimnej pneumatiky

Leto sa s nami pomaly ale isto lúči a už o pár týždňov čaká mnohých z nás prezúvanie. Pritom len nedávno sme písali o jarnom prezúvaní. Ak nie ste fanúšikom celoročných pneumatík, je na čase skontrolovať vaše zimné prezutie a v prípade zlého stavu sa pomaly porozhliadnuť po nových gumách. Ak ich budete mať prichystané v predstihu, žiadne počasie vás nezaskočí a vyhnete sa dlhému čakaniu v servise.  Veľký test zimných pneumatík od ADAC pre rok 2017

My sme pre vás vybrali tipy na nové pneumatiky podľa posledných testov od renomovanej nemeckej spoločnosti ADAC. Stále čakáme na nové testy pre rok 2017, no pozrieme sa na výsledky z posledných rokov.

3.miesto

Bronzové miesto obsadili pneumatiky Dunlop Winter Response 2. Medzi prvé tri sa zaradili vďaka vynikajúcim výsledkom v testovaní. Kúpu týchto pneumatík zrealizujete do 50 eur za kus a získate tak spoľahlivé papučky pre vaše auto.

2.miesto

Na druhom mieste sa umiestnil model Alpin A4 od svetoznámej značky Michelin. Za cenu do 55 eur ich nájdete aj na našom e-shope. Vo všetkých testovaných bodoch získali skvelé hodnotenie a dostali sa tak medzi najlepšie z najlepších.

1.miesto

Na prvom mieste sa umiestnili pneumatiky GoodYear Ultra Grip 9. Nachádzajú sa v cenovej kategórii do 50 eur a za túto cenu získate pneumatiky, ktoré kraľujú rebríčku zimných pneumatík vo všetkých testovaných vlastnostiach.

Nech už si vyberiete ktorékoľvek z týchto favoritov, veríme, že zimu prežijete v bezpečí a na cestách sa budete cítiť vždy komfortne. Nezabudnite, že pri nákupe pneumatík spolu s diskami cez náš e-shop automaticky získavate montáž a vyváženie kolies zdarma. Vzhľad vašich nových diskov si môžete vybrať vďaka nášmu konfigurátoru.

nenechajte si ujst vyhodne zimne pneumatiky z nasej ponuky s montazou na disk a vyvazenim zadarmo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *